Näin Shirly Karvinen valmistaa sydänsalaatin – sopii vaikka grillattavien lisukkeena

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen radiojuontaja Shirly Karvinen muistetaan myös Miss Suomi 2016 -tittelistään. Nainen nähtiin myös juuri televisiossa kun hän juonsi Viidakon tähtöset -ohjelmaa. Shirly Karvinen on aloittanut uuden Dear Shirly ja Arttu -podcastin.

Shirly Karvinen julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan reseptin paistettuun sydänsalaattiin. Nainen luonnehtii reseptiään helpoksi, nopeaksi ja herkulliseksi ja kehottaa seuraajiaan testaamaan reseptiä esimerkiksi välipalaksi tai aterian lisukkeeksi.

Reseptiin tarvitaan vain sydänsalaattia, oliivi- ja seesamiöljyä, chiliä, valkosipulia ja gyoza-kastiketta. Aluksi valkosipuli ja chili pilkotaan ja heitetään kuumalle pannulle oliiviöljyn jälkeen. Seuraavaksi erotellut sydänsalaatin lehdet heitetään pannulle paistumaan ja päälle kaadetaan seesamiöljyä ja gyoza-kastiketta.