Sabrina Carpenter täytti 25 vuotta – tähden Leonardo DiCaprio -kakku huvittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sabrina Carpenter on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä. Hän on viime aikoina ollut suuren huomion keskipisteenä päästyään Taylor Swiftin Eras-kiertueelle Swiftiä lämmitteleväksi artistiksi. Naisen tuorein Espresso-nimeä kantava single on saanut Spotifyssa jo yli 240 miljoonaa kuuntelua.

Nyt Sabrina täytti 25 vuotta ja juhli noin sadan lähimmän ystävänsä kanssa syntymäpäiviään. Artisti julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia juhlista ja esitteli myös hauskan syntymäpäiväkakun, jossa komeili Leonardo DiCaprion kasvot.

Kakussa luki Leonardo DiCaprion kuvan päällä: ”Ei älä täytä 25 vuotta olet niin seksikäs”. Vitsillä viitattiin siihen miten DiCaprio ei tunnu deittailevan ketään yli 25-vuotiasta. Sabrina Carpenter loisti juhlissaan upeassa keltaisessa mekossa, joka paljasti artistin jalat aina yläreiteen saakka.