Temppari-Eveliina pulahti kurvikkaana paljuun: ”Nytkö se kesä vihdoin tuli?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useita tuotantokausia sitten Temptation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen ovat olleet ohjelmasta saakka varsin aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa. Dani toimii nykyisin musiikkituottajana ja levyttää Idleman-nimellä.

Suomeen taannoin paluumuuttanut pari on ehtinyt kotiutua ja nyt Eveliina kertoo tunnelmistaan päivityksessä. Siinä hän on pulahtanut paljuun upeissa maisemissa. Samalla Eveliina kertoo, että tulevana kesänä hän aikoo vähentää Helsingissä vietettyjä päiviä.

– No nytkö se kesä vihdoin tuli Suomeenkin? Ei sillä sinänsä, koska oon muutenkin niin nauttinut viimesen kuukauden Suomeen paluusta ja just nyt täällä asuminen on tuntunut kauan kaivatulta muutokselta arkeen ja nautin tästä säistä riippumatta ihan täysillä. Mutta ihana nähdä myös muut hymyissä suin ulkona nauttimassa kaikkialla. Tänä kesänä aion mennä ja tehä enemmän asioita sponttaanimmin fiiliksen mukaan, nyt kun ei tarvi suunnitella enää erikseen helsinkipäiviä kuten aiemmat kesät. Joten mitä vaan sponttaania hauskaa tulee mieleen, count me in, Eveliina kirjoittaa.