Tiktokista bannattu kurvitar puolialastomana somessa – pelkät narunpätkät yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaiden mallien joukkoon lukeutuva Sammy Draper on yksi puhutuimmista plus-kokoisista malleista. Hän on menestynyt sosiaalisessa mediassa, eikä vähiten muhkean rintavarustuksensa ansiosta. Taannoin hän sai bannia Tiktokissa liian rohkeiden kuvien vuoksi. Sittemmin hän on poseerannut aktiivisesti Instagramissa.

Tällä kertaa Draper on poseerannut häviävän pienissä biksuissa, jotka olivat käytännössä pari narunpätkää. Hän itse on tietenkin innoissaan asunsa esittelemisestä Meksikon auringon alla.

Sammy Draper aloitti mallintyön 17-vuotiaana, mutta kansainvälinen läpimurto kuuluisan lehden kansimallina on vielä saavuttamatta. Hiljattain hänen Tiktok-tilinsä joutui jäähylle liian paljastavan sisällön vuoksi. Instagram-tili on niin ikään kovilla, koska rinnat vievät huomion jokaisessa kuvassa – ellei 28-vuotias nainen esittele takapuoltaan.