Vessoista löydettiin kymmeniä tuhansiä dollareita rahaa – alkuperä täysin mysteeri

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pienessä yhdysvaltalaiskaupungissa ihmetellään mysteeriä, johon liittyy kymmenien tuhansien dollarien edestä kätkettyä rahaa. Ohion Marysvillen julkisista wc-tiloista on löydetty suuria summia käteistä rahaa.

Mysteeri sai alkunsa, kun Avalon Theatre -elokuvateatterin vessasta löydettiin toukokuun alussa 20 000 dollaria. Seuraavalla viikolla paikallisen Kentucky Fried Chicken -ravintolan wc-tiloista löydettiin 10 000 dollaria. Kummassakin tapauksessa rahat löydettiin työntekijöiden toimesta.

– Rahat oli piilotettu niin, että niitä etsivien pitäisi tietää, missä setelit ovat. Niitä ei siis oltu jätetty esimerkiksi roskakorin taakse, vaan rahat oli selkeästi kätketty, Marysvillen poliisin ylikomisario Nate Sachs kertoi WCMH-uutissivuston mukaan.

Sachsin mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta hänen 18-vuotisen uransa aikana, kun kaupungista on löydetty yhtä suuria julkiseen paikkaan kätkettyjä rahasummia. Rahojen alkuperää ei ole toistaiseksi onnistuttu selvittämään. Poliisi ei usko, että rahakätköjä paljastuu kaupungista enempää.