Eminemin tytär Hailie Jade Scott meni naimisiin – ihana isä-tytär -tanssi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiphop-tähti Eminemin tytär Hailie Jade Scott Mathers on mennyt naimisiin puolisonsa Evan McClintockin kanssa. 28-vuotias kaunotar jakoi tärkeästä päivästä kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Pariskunta kihlautui vuoden 2023 helmikuussa. Nyt Hailie Jade Scott vihittiin Evan McClintockin kanssa ja mukana hääjuhlassa oli arvatenkin myös Hailien isä Eminem. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvia liikuttavasta isä-tytär -tanssista, jossa 51-vuotias räppäri pääsee tanssittamaan juuri naimisiin mennyttä tytärtään.

Hailie Jade Scott kertoi Instagram-kanavallaan, että hän ei olisi voinut toivoa parempaa hääjuhlaa menneenä viikonloppuna. ”Heräsin vaimona tähän viikkoon”, nainen kirjoittaa kuvatekstissään. Pariskunnan häitä vietettiin 18. toukokuuta.