Kourtney Kardashian keimaili kameralle – poseeraa tulikuumassa pitsialusasussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelman pariskunta Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat marraskuun alussa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Kourtney on viime aikoina keskittynyt omaan perheeseensä ja etenkin uuteen tulokkaaseen, minkä vuoksi sosiaalisen median päivittäminenkin on jäänyt vähemmälle.

Nyt Kourtney Kardashian julkaisi itsestään Instagramin Kelat-osiossa videon, jossa hän on kuvannut itseään peilin kautta. Mustavalkoisella videolla nähdään miten nainen poseeraa näyttävät ristikaulakorut kaulassaan mustassa pitsialusasussa.

Kourtney Kardashian on vähitellen alkanut tuntemaan olonsa mukavaksi seksikkäissä ja paljastavissa asuissa uuden tulokkaan syntymisen jälkeen. Aiemmin tähti kertoi joutuneensa Kardashianit-realitysarjan uuden tuotantokauden promokuvauksiin kolme kuukautta synnytyksen jälkeen. Tällöin nainen oli tuntenut olonsa vielä epämukavaksi kameroiden edessä.