Mike Tyson sai sairaskohtauksen lennolla

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin raskaan sarjan nyrkkeilijöihin kuuluva Mike Tyson joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen. Hän sai sunnuntaina sairaskohtauksen kesken lennon Miamista Los Angelesiin. Asian vahvistivat CNN-uutissivustolle Tysonin edustajat.

Tysonin edustajien mukaan nyrkkeilylegenda alkoi kärsiä huonovointisuudesta ja huimauksesta noin 30 minuuttia ennen koneen laskeutumista. Sairaskohtauksen kerrotaan liittyvän vatsahaavaan. Tysonin kerrotaan voivan jo paremmin ja olevan kiitollinen koneessa mukana olleelle hoitohenkilökunnalle.

Mike Tysonin on määrä palata nyrkkeilykehään 20. heinäkuuta. Hän saa vastaansa tubettajana kuuluisuuteen nousseen Jake Paulin. Lentokoneessa tapahtunut sairaskohtaus ei Tysonin edustajan mukaan vaikuta tulevaan otteluun.

Tysonin ja Paulin välinen ottelu järjestetään Texasin Arlingtonissa sijaitsevalla AT&T-stadionilla. Netflix-suoratoistopalvelussakin esitettävä ottelu on Tysonin ensimmäinen ammattilaisottelu sitten vuoden 2005.