Maahan ilmestyi salaperäinen esine – löytäjä uskoo sen olevan peräisin avaruudesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka suuri osa avaruusromusta palaa ilmakehässä, päätyy avaruusaluksista ja avaruusasemilta peräisin olevaa rojua toisinaan myös maan pinnalle saakka. Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa ihmetellään maahan ilmestynyttä salaperäistä esinettä, jonka epäillään olevan peräisin avaruudesta.

Esine ilmestyi kuin tyhjästä luksusasuntoja vuokraavalle Glamping Collectivelle kuuluvalle maalle Haywoodin piirikunnan vuoristoon. Sen löysi kiinteistönhoitaja Justin Clontz alueen syrjäiseltä luontopolulta. Esine on vähän alle metrin korkuinen ja niin painava, että Clontzin piti siirtää sitä ruohonleikkurin avulla.

Mikäli esine olisi pudonnut maahan yläilmoista, olisi putoamisesta todennäköisesti kuulunut voimakas ääni. Clontz kertoi ABC13:lle esineen löytyneen niin syvältä metsän keskeltä, ettei kukaan olisi luultavasti kuullut putoamisääntä.

Glamping Collectiven tarkoituksena on ottaa yhteyttä ilmailu- ja avaruusalan asiantuntijoihin. Tarkoituksena on selvittää, mikä esine on, ja kuinka se päätyi yrityksen omistamalle alueelle.