Erikoinen tempaus: Juoksukilpailu metrojunan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metro on monissa kaupungeissa yksi nopeimmista tavoista matkustaa. Maanalaista tunnelia pitkin kulkevan junan ei tarvitse juuri välittää muusta liikenteestä, ja reititkin kulkevat tyypillisesti maanpäällisiä joukkoliikennemuotoja suorempaa reittiä.

Kaksi urheilijaa päätti taannoin selvittää, pystyvätkö he juoksemaan metrojunan kiinni New Yorkissa. Joe Fowler ja Tyler Swartz valikoivat kilpakumppanikseen New Yorkin alapuolella kulkevan junan. Metrotunnelia pitkin he eivät tietenkään turvallisuussyistä juosseet, vaan juoksu tapahtui katutasoa pitkin asemalta asemalle.

Fowler ja Swartz ottivat metrojunasta mittaa eri asemien välillä. Kumpikin onnistui ottamaan junan kiinni jalan, joskin Swartzille oli tulla suorituksen aikana hieman kiire. Miehet ikuistivat hengästyttävän haasteensa Youtubessa jaetuiksi videoiksi.