Kultaisellanoutajalla valikoiva kuulo – video paljasti miten hyppäsi altaaseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat voivat olla tottelevaisia lemmikkejä, mikäli ne vain sattuvat olemaan sillä tuulella. Toisinaan lemmikin omat mielihalut voivat viedä voiton, minkä seurauksena ihmisten käskyt kantautuvat kuuroille korville.

TikTokissa jaetulla videolla seurataan koomista tilannetta Buster-nimisen kultaisennoutajan ja koiran omistajan välillä. Omistaja avaa kotinsa oven päästääkseen tarpeita tekemässä olleen Busterin sisälle. Koira oli kuitenkin päättänyt pulahtaa uima-altaassa.

Buster näyttää jo hetken tottelevan naista. Uima-allas on kuitenkin liian houkutteleva, ja se tulee nopeasti toisiin aatoksiin. Koira hyppää uudelleen pulikoimaan veteen, eikä omistaja voi kuin huokailla vieressä.

@bustersworld4 When your pup has selective hearing! #video #vairalvideo #doglovers #dogsofttiktok #BustersWorld ♬ Bridgerton (Wildest Dreams) – The Theme System