Spotify pian entistä kalliimpi – kuinka käy Suomen?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on jälleen korottamassa hintojaan. Premium-tilauksen kuukausihinta nousee Yhdysvalloissa dollarilla 11,99 dollariin. Duo-tilauksen hinta nousee kahdella dollarilla 16,99 dollariin ja perhetilauksen hinta kolmella dollarilla 19,99 dollariin kuukaudessa.

Jo toistamiseen vuoden sisällä tapahtuva hintojen korotus koskee siis toistaiseksi Yhdysvaltoja. Todennäköisesti hintojen nousuun joudutaan valmistautumaan myös Suomessa. Edellisellä kerralla hinnat nousivat Yhdysvaltojen jälkeen pienellä viiveellä myös Euroopassa, mukaan lukien Suomessa.

Spotifyn tiedotteessa hintojen nousua puolusteltiin tuotteiden ominaisuuksien innovoinnilla ja käyttäjäkokemuksen parantamisella. Spotifyn Premium-tilauksen kuukausihinta on tällä hetkellä Suomessa 11,99 euroa kuukaudessa. Duo-tilaus maksaa 16,49 euroa kuukaudessa ja perhtilaus 19,99 kuukaudessa.