Chachi Hildén ylisti Jukkaa kuvasarjassaan: ”Rakastan sinua aina”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Duudsonit-tähti Jukka Hildén ja tanssija Chachi Hildén saavat lähiaikoina perheenlisäystä. Pariskunta paljasti taannoin sosiaalisessa mediassa odottavansa vauvaa. Kyseessä on uusperheen viides lapsi.

Chachi Hildén julkaisi nyt omalla Instagram-kanavallaan suloisen kuvasarjan, jossa nähdään yhteiskuvia vuosien varrelta hänestä ja aviomiehestä. Kuvissa Chachi ja Jukka nähdään romanttisissa tunnelmissa niin lomamatkoilla ulkomailla kuin hieman arkisemmissakin tilanteissa.

Kuvatekstissä Chachi Hildén hehkuttaa sitä tosiasiaa, että hän saa viettää koko elämänsä Jukan kanssa. ”Tätä minä vain pakkomielteisesti ajattelen Jukkaa. Rakastan sinua aina”, Chachi kirjoitti. Tähän Jukka vastasi kommenttikentässä: ”Oh baby i love you”.