Paljastus hovista: Syöpää sairastava Kate Middleton ei palaa koskaan ennalleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinsessa Catherinen, eli Kate Middletonin rooli Britannian kuninkaallisessa perheessä näyttää tulevaisuudessa huomattavasti erilaiselta syöpädiagnoosin ja -hoidon jälkeen. Yhdistyneen kuningaskunnan unelmaminiä suunnittelee uudenlaista roolia työtehtävissä. Hän kasvoi prinssin puolisoksi lapsuudestaan saakka, mutta vakava sairastuminen asetti asiat uuteen perspektiiviin.

Walesin prinsessa ei todennäköisesti enää koskaan palaa siihen rooliin, jossa ihmiset tottuivat näkemään hänet aiemmin. Us Weeklylle kommentoinut sisäpiiriläinen kertoo, että prinsessa arvioi parhaillaan uudelleen rooliaan ja sitä, miten ja millä skaalalla hän aikoo tehdä paluun hovin työtehtäviin. Sairausloman päättymisestä ei ole saatu virallista tietoa julkisuuteen, mutta mediassa on puhuttu 2024 loppuvuodesta.

Kate Middleton on ollut poissa valokeilasta ja kuninkaallisista työtehtävistä syöpädiagnoosin jälkeen. Syövän tyyppi ei ole tiedossa, mutta se löydettiin hänen vatsaleikkauksensa jälkeen tammikuussa. Syövästä tiedotettiin maaliskuussa.