Uskomaton tilanne: Kaulaketju pelasti luodilta ampumisessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Coloradossa toimiva poliisilaitos on tiedottanut sosiaalisessa mediassa uskomattomasta tilanteesta, jossa ampumavälikohtauksesta selvinnyt miespuolinen henkilö sai kiittää kaulakoruaan siitä, että hän on yhä elossa. Miestä oli ammuttu kaulaan, mutta luoti jäi kiinni hänen koruunsa.

Poliisin mukaan uhria oli ammuttu riidan päätteeksi kaulan alapuolelle, mutta .22 kaliiperin luoti osuikin miehen kaulaketjuun ja jäi siihen kiinni. ”Sanoisimme, että hän väisti luodin, mutta tässä tapauksessa hän saikin luodin kiinni”, poliisi kirjoitti Facebook-julkaisussaan.

Poliisi liitti julkaisuun mukaan kaksi kuvaa korusta, jossa nähdään luoti kiinni. Poliisin mukaan koru oli jonkinlaista metallia, mutta se ei ollut kuitenkaan aitoa hopeaa. Hopea on pehmeämpää ja mikäli koru olisi ollut aito hopeakoru, mies ei ehkä olisi selvinnyt ampumisesta hengissä.