Will Smith väittää kohdanneensa aaveen: ”Virtsasi ystäväni vessaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Will Smith on avautunut erikoisesta tilanteesta brittiläisessä hotellissa. Näyttelijän mukaan hänelle tuli äkkilähtö Lontoossa sijaitsevasta historiallisesta hotellista noin 27 vuotta sitten päädyttyään ystävänsä kanssa tekemisiin kummituksen kanssa. Smith kertoi tapauksesta Tonight Show -ohjelman True Confessions -osiossa.

– Kummitus virtsasi ystäväni vessaan ja poisti hänen puhelimestaan kaikki viestit, Smith kertoi juontaja Jimmy Fallonille ja Bad Boys: Ride or Die -vastanäyttelijälleen Martin Lawrencelle.

– Emme kuulleet haamun puhuvan, joten oletimme sen olevan britti. Tilanne oli kuitenkin niin pelottava, että kirjauduimme ulos hotellista, tähti paljasti.

Fallon kysyi Smithiltä, uskooko hän kummituksiin. Näyttelijän mukaan hän uskoo, että maailmassa on selittämättömiä asioita. Smith kertoi erikoisen tapauksen sattuneen Lontoon Hyde Parin maineikkaassa The Lanesborough -hotellissa, jossa ovat yöpyneet muun muassa Sylvester Stallone, Cher ja Mariah Carey.

@fallontonight Did @Will Smith have to emergency check out of a hotel because of a ghost? @Martin Lawrence & Jimmy get to the bottom of it in True Confessions! #FallonTonight #TonightShow #WillSmith #MartinLawrence #JimmyFallon ♬ original sound – FallonTonight