Bachelor Suomi jatkuu – juontajaksi suosikkinimi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen tunnetuimpiin ja pitkäaikaisimpiin deittailurealityihin kuuluvan Bachelorin suomalainen versio saa jatkoa tänä vuonna. Bachelor Suomi -ohjelma jatkuu MTV:n ohjelmistossa jälleen tänä syksynä. Tällä kertaa mukana on uusi juontaja.

Bachelor Suomen juontajana toimii uudella kaudella Shirly Karvinen. Miss Suomeksi vuonna 2016 kruunattu Karvinen on tehnyt vuosien ajan uraa rakastettuna juontajana radiossa sekä Love Island ja Viidakon tähdet -ohjelmissa.

– Rakastan rakkautta ja on suuri kunnia olla ikonisen rakkausohjelman juontajana. Luvassa on varmasti suuria tunteita ja en malta odottaa, että päästään syksyllä kaikki yhdessä omalta kotisohvalta sukeltamaan tähän rakkauskuplaan, Shirly Karvinen kertoo tiedotteessa.

Bachelorin uudella kaudella rakkautta etsii Joonas, jonka koti on maailmalla, mutta juuret tiukasti Suomessa. Häneen tekee vaikutuksen nainen, joka on aidosti läsnä, sydän auki kohtaamaan mitä tämä elämä antaa. Bachelor Suomi alkaa myöhemmin selviävänä ajankohtana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.