Prinsessa Lilibet täytti kolme vuotta – koulujen kilpailuttaminen alkoi jo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat ryhtyneet etsimään parasta mahdollista koulua lapsilleen Prinssi Archielle ja prinsessa Lilibetille. Heillä itsellään on hyvin erilaiset koulutukset taustallaan. Sussexin herttuan ja herttuattaren uskotaan anovan paikkaa 60.000 dollaria vuosittain maksavasta koulusta Lilibetille.

Koulu sijaitsee Monteciton sydämessä, Kalifornian luksusalueella. Sama koulu on myös vaihtoehtona heidän pojalleen, prinssi Archielle, joka täytti toukokuussa viisi vuotta. Prinssi Harry on itse käynyt aikanaan eliittikoulua veljensä kanssa. He asuivat prinssi Williamin kanssa koululla muutaman viikon välein suojassa kuninkaallisia riepottelevilta otsikoilta.

sanottiin olevan turvasatama kahdelle veljekselle heidän ollessaan siellä oppilaita, The Mirror uutisoi.

Prinssi Harry aloitti sisäoppilaitoksen jälkeen kymmenen kuukauden upseerikomission koulutuksen Royal Military Academyssa Sandhurstissa. Koulutuksensa jälkeen Harry palveli armeijassa kymmenen vuotta, lopulta hänestä tuli kapteeni. Meghan Markle pääsi puolestaan yksityiskouluun vuonna 1990 hänen isänsä Thomas Marklen voitettua lotossa.