Nyt on rohkeat biksut! Ex-teinitähden yläosa peittää hädin tuskin riittävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä artistiurallaan tähdeksi noussut brittilaulajatar Tallia Storm on niittänyt urallaan suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossa. Nykyisin näyttävä Storm tunnetaan lähinnä upeista julkaisuistaan, jotka ovat nyt saaneet jatkoa tyylikkäästä poseerauksesta.

Tallia on nimittäin kuvattu asussa, jonka yläosa on poikkeuksellisen paljastava. Asuvalinnan ei tarvitsisi kovin montaa milliä liikkua, kunnes se jo paljastaisi aivan liikaa yksityiskohtia povesta. Storm itse on luonnollisesti innoissaan kuviensa kiusoittelevasta sävystä.

Tallia Storm, eli Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun Elton John kutsui Tallian konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi saatuaan tämän demon. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.