Mies murtautui samaan kauppaan kahdesti yön aikana Loimaalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Loimaalla tutkitaan rikosta, jossa sama henkilö iski kahdesti samaan kauppaan saman yön aikana. Rikokset tapahtuivat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 5. kesäkuuta. Tapauksista tiedotti Lounais-Suomen poliisi.

Loimaan Alastarolla sijaitsevaan päivittäistavarakauppaan murtauduttiin yön aikana kaksi kertaa. Poliisi on sittemmin päässyt epäiltyjen tekijöiden jäljille. Poliisi on suorittanut tapauksessa kiinniottoja sekä kuulusteluja ja takavarikoinut anastettua omaisuutta.

Esitutkinnassa selvitettyjen tietojen perusteella asiassa on yksi epäilty päätekijä. Hän oli tapahtumahetkellä pukeutunut mustaan Helly Hansen -merkkiseen takkiin, jossa on keltaisia heijastinraitoja. Poliisi on pyytänyt havaintoja miehen mahdollisista liikkeistä tapahtumayön aikana Alastaron keskustassa.

Lounais-Suomen poliisi tutkii tapausta varkauden yrityksenä ja varkausrikoksena. Vihjeet voi toimittaa poliisille sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Whatsappilla tai tekstiviestitse numeroon 050 411 7655.