Erikoinen kohu poliitikon virkaanastujaisissa – liivahtiko taustalla villipeto?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääministerin virkaanastujaistilaisuudessa kuvattu video on herättänyt hämmennystä Intiassa. Maan pääministeri Narendra Modin taustalla väitettiin liikkuvan leopardi. Viranomaisten mukaan kyse on kuitenkin harmittomasta lemmikkieläimestä.

Narendra Modi aloitti maanantaina kolmannen kautensa pääministerinä. Delhissä sijaitsevassa Rashtrapati Bhavanissa järjestetyt virkaanastujaiset esitettiin suorana lähetyksenä televisiossa. Moni katsoja väitti sosiaalisessa mediassa nähneensä leopardin liikkuvan taustalla palatsissa.

Sosiaalisessa mediassa levinneet huhut päätyivät pian paikallismedian otsikoihin. Delhin poliisi kuitenkin kiisti väitteet, joiden mukaan eläin olisi ollut leopardi tai muu villieläin.

– Nämä väitteet eivät pidä paikkansa. Kameran ikuistama eläin on normaali kotikissa. Älkää uskoko näitä turhanpäiväisiä huhuja, poliisi kirjoitti sosiaalisessa mediassa.