IL: Nylon Beatin valtava keikkapalkkio paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen suurimpiin popnimiin 1990-luvulla kuulunut Nylon Beat tekee paluukeikan perjantaina. Erin Anttilan ja Jonna Geagean muodostama duo esiintyy Helsinki City Festival -tapahtumassa. Nylon Beatin on paljastettu kuittaavan keikasta hurjan palkkion.

Iltalehden mukaan Nylon Beat saa perjantain keikastaan peräti 150 000 euroa. Palkkio on huomattavan suuri, ainakin Suomen mittapuulla. Suurimpien suomalaisten artistien keikkapalkkiot festivaaleilla ovat olleet viime vuosina 50 000 – 80 000 euron luokkaa.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, jääkö Nylon Beatin paluu yhteen keikkaan, vai onko edessä jopa kokonainen kiertue. Helsinki City Festival -tapahtumassa esiintyvät myös muun muassa Deadmau5, Las Ketchup, E-Type, Haloo Helsinki, Movetron ja Apulanta. Tapahtuma järjestetään Helsingin Bolt-areenan ympäristössä 14.-15. kesäkuuta 2024.