Sointu Borg uimarannalla – kaunotar nautiskeli täysin rinnoin yksinolosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sointu Borg on median moniottelija, joka ryhtyi taannoin kirjailijaksi ja jakaa elämänohjeitaan nuorisolle Tiktokissa. Lisäksi hän esiintyy suosittuna puhujana erilaisissa tilaisuuksissa. Nyt Sointu on ehtinyt suunnata Keski-Eurooppaan nauttimaan lomareissustaan.

Ranskan Annecyssä lomaileva Sointu on julkaissut kuvasarjan, jossa hän rentoutuu aurinkoa palvoen Lac d’Annecyn rannalla drinkkejä siemaillen. Borg muistutti nauttimaan jokaisesta hetkestä, sillä ne menevät nopeasti ohi olivat sitten hyviä tai huonoja hetkiä.

– Meikäläinen toi itsensä yhden naisen virkistyspäiville. Toimii. Suosittelen, että viette itsenne ulos tasaisin väliajoin. Tein sitä jo nuorempana. Se on ihanaa. Rakastan yksinoloa. Sillon aivot rullaa, ne keksii kaikkee ja latautuu. Omien ajatusten kanssa möllöttäminen on parasta, Sointu kertoi lomaltaan.

Tiktokissa Sointu Borg antaa nykyisin Sointuorvokki-kanavallaan elämänohjeita. Hän kertoo esimerkiksi miten flirttailun voi erottaa yleisestä ystävällisyydestä. Hänen mukaansa flirttaileva voi upottaa lauseeseen tiedon siitä, että hän on sinkku ja yleensä utelee toiselta tämän parisuhdestatusta. Kiinnostunut ihminen muistaa flirttailun kohteena olevasta pieniä yksityiskohtia ja yrittää löytää tekosyitä koskettaa tai vaikkapa halata hieman pidempään.