Uusi Honor 200 -älypuhelinsarja julkaistiin – tekoälyllä studiotason muotokuvia

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Honor on julkaissut uuden Honor 200 -tuotesarjan, jonka laitteissa on keskitytty erityisesti yhdistämään tekoäly ja korkeatasoiset muotokuvat. Laitteissa oleva Honor AI Portrait Engine on suunniteltu yhteistyössä pariisilaisen Studio Harcourt -valokuvausstudion kanssa. Laitteet tulevat myyntiin 1. heinäkuuta.

Yhtiön toimitusjohtaja George Zhaon mukaan Honor 200 -sarjan suunnittelun päätavoitteena oli luoda kaikkien aikojen parhaat muotokuvaominaisuudet älypuhelimeen. Suomessa HONOR 200 Pron brändilähettiläinä toimivat valokuvaaja Jan Lönnberg ja näyttelijä Linnea Leino.

– Yksinkertaisesti sanottuna Honor 200 ja Honor 200 Pro edustavat tällä hetkellä parasta, mitä älypuhelinmuotokuvauksella on tarjottavana. Jan on yksi Suomen arvostetuimpia valokuvaajia ja Linnea yksi Suomen elokuvataivaan nousevista tähdistä. Olemme todella innoissamme, että saimme heidät mukaan, Honor Suomen markkinointi- ja PR-vastaava Pekko Honkasalo kertoo.

Honor 200 Pro -mallin 50 megapikselin muotokuvakamera tunnistaa sen Super Dynamic H9000 -sensorilla pienimmätkin valotuserot ja mahdollistaa vaikuttavien kuvien ottamisen jopa haastavissa valaistusoloissa. Laite sisältää myös Sonyn valmistaman 50 megapikselin telekameran, joka takaa kauniisti valaistut ja tarkat otokset myös kauempana olevista kohteista. Kuvantamisasiantuntijat käyttivät yli 400 päivää suunnitteluun ja analysoivat yli 1 000 valotusskenaariota sekä miljoonia tietojoukkoja, jotta saivat Studio Harcourtin ikonisen tyylin vangittua.

Uuden sarjan laitteet sisältävät monia käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia, kuten silmäystävällisyyttä parantavan 3840 Hz Risk-free -himmennyksen, puhelimen värimaailman ympäröivään valaistukseen sopeuttavan Natural Tone 2.0:n, ja puhelimen käyttöä etenkin ilta- ja yöaikaan helpottavan sirkadiaanisen yönäyttötilan Circadian Night Displayn. Honor 200 Pro ja Honor 200 -laitteissa on 5 200 milliampeeritunnin akku, joka mahdollistaa esimerkiksi musiikin kuuntelun taukoamatta jopa 61 tunnin ajan yhdellä latauksella.

Honor 200 Pro saapuu Suomessa myyntiin 1. heinäkuuta mustalla ja valkoisella värivaihtoehdolla. Laite sisältää 12 Gt muistia ja 512 Gt tallennustilaa, ja sen suositushinta on 799 euroa. Honor 200 -mallia myydään Suomessa valkoisen ja vihreän värisenä. 8 Gt muistilla ja 256 Gt tallennustilalla varustetun mallin suositushinta on 599 euroa. HONOR 200 Lite -malli on myynnissä suositushintaan 329 euroa mustan- ja syaaninvärisenä. Lite-mallissa on 8 Gt muistia ja 256 Gt tallennustilaa.