Bethenny Frankelilta poistettiin TikTokissa vahvistetun tilin merkki – solvaaminen oli liikaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tuttu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Taannoin Bethenny Frankel teki TikTok-videoita Chicagosta ja esitteli Chanelin merkkiä hieman negatiivisemmassa valossa.

Bethenny Frankel kertoi videolla miten häntä ei päästetty ilman ajanvarausta Chanelin putiikkiin sisälle. Osa liikkeistä toki toimii ajanvarauksella, mutta tähti päätteli, että kyse oli myös jostain muusta. Seuraavana päivänä Frankel yritti uudelleen liikkeeseen ilman ajanvarausta. Tällä kertaa hänellä oli kallis asu ja korut yllään ja hänet otettiin avosylin vastaan.

Nainen ei jäänyt putiikkiin ostoksille vaan kertoi kokemuksestaan närkästyneeseen sävyyn ja oli hyvin ihmeissään siitä, että Chanel antaa niin erilaista kohtelua asiakkaille, joilla on näkyvämmin kalliit vaatteet yllään. Pian tämän jälkeen tapahtui jotain yllättävää.

Eräänä aamuna näiden tapahtumien jälkeen Bethenny Frankel sai huomata TikTok-sovelluksen avattuaan, että häneltä oli poistettu vahvistetun tilin sininen merkki hänen käyttäjätunnuksensa yhteydestä. Bethenny Frankel on entistä yllättyneempi siitä, että ilmeisesti Chanelin tiimistä joku on onnistunut vaikuttamaan asiaan ja kostoksi huonosta julkisuudesta häneltä on otettu sininen merkki pois.

@bethennyfrankel Is it because I couldn’t get in? Thoughts and prayers. Please respect my privacy during this time. #thoughtsandprayers #unverified #check #hmmmmm #???? #chanel @ChanelOfficial ♬ original sound – Bethenny Frankel