Kim Kardashian avautui lasten kasvattamisesta – näihin asioihin panostaa eniten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on saanut kasvaa lapsuudessa, jossa sosiaalista mediaa ei vielä ollut. Sen vuoksi hän kokee osaavansa hyvin irrottaa itsensä elämästä sosiaalisessa mediassa eikä hänestä tunnu, että se olisi muuttanut häntä.

Kim Kardashian on välillä huolissaan siitä, että esimerkiksi hänen lapsensa ovat kasvaneet tässä ajassa, jossa sosiaalinen media on aina ollut läsnä. Kardashian kertoi Voguen haastattelussa olevansa erityisen ylpeä siitä, että hänen lapsensa eivät ole kuitenkaan koukussa omiin laitteisiinsa.

Kim Kardashian on lastensa kasvatuksessa panostanut yhteisiin hetkiin, lomamatkoihin ja aikaan, jota ei vietetä puhelinten tai muiden laitteiden kanssa. Hän haluaa luoda lapsilleen muistoja, joissa he tekevät asioita yhdessä perheenä ja joissa he ovat lapsena viettäneet ulkona ystäviensä kanssa aikaa leikkien.

Kim Kardashian kertoo ajattelevansa Instagramin olevan kuin jokaisen ihmisen oma aikakausilehti, jossa henkilö haluaa antaa itsestään parhaimman ja edustavimman kuvan ja jakaa elämänsä kohokohtia. Tämän asian mielessä pitäen hän ei saa paineita muiden ihmisten somekuvista, koska hän tietää, että niiden takana tapahtuu paljon tavallista elämää.