Meghan Markle yritti varastaa huomion? Markkinoi yrityksensä tuotteita brittien juhlapäivänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harryn puoliso, Sussexin herttuatar Meghan Markle on aloittanut yritystoiminnan American Riviera Orchard -merkkisen yhtiön leivissä. Hän julkaisi nyt tuotemerkkinsä uuden hillon sekä koiran keksejä juuri samaan aikaan, kun Walesin prinsessa Catherine, eli Kate Middleton, teki ensiesiintymisen julkisuudessa syöpädiagnoosin jälkeen.

Meghan Marklen läheinen ystävä Nacho Figueras paljasti uuden vadelmanmakuisen hillon Sussexin herttuattaren lifestyle-brändiltä Instagram Storiesin kautta lauantaiaamuna. Tämä tapahtui vain tunteja ennen kuin Iso-Britannian kuninkaallinen perhe kokoontui Trooping the Color -kulkueeseen. Figueras kirjoitti myös, että entinen kuninkaallinen tulee myymään koiran keksejä.

Ajoitus ei olisi voinut olla kiusallisempi. Brittihovin tapahtuma oli Kate Middletonin ensimmäinen julkinen esiintyminen sen jälkeen, kun hän ilmoitti syöpädiagnoosistaan maaliskuussa. Middleton toimi Irlanninkaartin kunniaeverstina tämän vuoden tapahtumassa. Kansalaiset pitivät Meghan Marklen yritysmarkkinoinnin ajankohtaa todella huonona, ja osa jopa väitti hänen yrittäneen varastaa Middletoniin kohdistuneen huomion tarkoituksella, Page Six uutisoi.