Donald Trumpin muisti huolestuttaa – toimittajalta paljastus kirjassaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Donald Trumpin kognitiivinen terveys on jälleen uutisotsikoissa. Toimittaja Ramin Setoodeh paljasti uudessa kirjassaan, että hänen mielestään Trumpilla on vakavia muistiongelmia, joita ei saisi salata äänestäjiltä.

Ramin Setoodeh haastatteli Trumpia useita kertoja uutta kirjaansa varten ja hän on sen perusteella vakuuttunut siitä, että entisellä presidentillä oli vakavia muistiongelmia. Variety-lehden päätoimittaja Setoodeh, joka kirjoitti kirjan Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass, on People-sivuston mukaan kertonut Trumpilla olleen vaikeuksia muistaa jopa hänet itsensä, vaikka he olivat viettäneet pitkän aikaa keskustellen.

Ramin Setoodeh oli yllättynyt haastatellessaan Donald Trumpia, että mies ei muistanut häntä lainkaan. Setoodehin mukaan Trumpin kasvoilla oli tyhjä katse kun hän oli yrittänyt muistella heidän ensimmäistä haastatteluaan.

Setoodeh on painottanut, että äänestäjien tulisi olla tietoisia 78-vuotiaan Trumpin muistin tilasta. Trumpin 2024 viestintäjohtaja Steven Cheung on kuitenkin kiistänyt jyrkästi väitteet ja syyttänyt Setoodehia siitä, että hän yrittää hyödyntää Trumpin suosiota kirjansa myymisessä.