Eronnut Emmi Granlund: ”Olemme häiriintyneitä modernista elämästä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja hänen vaimonsa Emmi Granlund ovat hakeneet avioeroa. Ero astui vireille kesällä, juuri ennen juhannusta. Pariskunta oli yhdessä 11 vuotta. Nyt Emmi Granlund on pohtinut elämää syvällisellä tasolla. Hän peräänkuuluttaa maadoittumista, eli sitä, että on yhteydessä tähän hetkeen ja omaan kehoonsa.

Maadoittuminen on keino saada mieli ja keho tasapainoon terveellä tavalla. Emmi Granlund uskoo, että ihmisten tulisi olla enemmän läsnä hetkessä ja antaa asioiden olla siten kuin ne ovat ilman kontrollointia.

– Olemme unohtaneet nyky-yhteiskunnassa, että tarvitsemme luonnossa tapahtuvaa maadoittumista tunteaksemme olomme turvalliseksi ja tasapainoiseksi. Olemme unohtaneet, että tunteaksemme olomme turvalliseksi, emme tarvitse miljoonia pankkitilillä, vaan turvallisen tilan, jossa tunnemme tasapainoa ja rakkautta. Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä rakastetuksi, huomatuksi ja arvostetuksi, Granlund kirjoittaa Instagramiin.

– Olemme häiriintyneitä tästä modernista elämästä ja sen kaikista houkutuksista. Olemme tunnottomia ja hyväksyneet tämän elämän olevan sitä, mitä se on, kyseenalaistamatta sitä. Kuinka surulliselta se kuulostaakaan?

Mikael ja Emmi Granlund avioituivat neljä vuotta sitten. Heillä on kaksi lasta ja yksi enkelivauva. Emmi Granlund on hankkinut itselleen omakotitalon Päijät-Hämeen alueelta. Granlund pelaa nykyisin NHL-joukkue Pittsburgh Penguinsissa.