Nurmijärvellä sarjatuhoaja? Poliisi otti useista tuhotöistä epäillyn kiinni

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi on tutkinut Nurmijärvellä kesän aikana tapahtuneita tuhotöitä ja tuhotöiden yrityksiä. Ne ovat tulleet kaikki ilmi kesäkuun aikana. Itä-Uudenmaan poliisi epäilee tekojen taustalla olleen sama henkilö.

– Epäilemme saman tekijän, reilu parikymppisen miehen, syyllistyneen ainakin neljään poliisilaitoksessamme tutkittavan olevaan tapaukseen. Yhtä tapauksista tutkitaan rikosnimikkeillä vahingonteko ja kolme muuta nimikkeellä tuhotyön yritys, kertoo tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anssi Murto.

Epäillyistä tuhotöistä viimeisin tapahtui keskiviikkona 19. kesäkuuta. Kaikki kesäkuussa ilmi tulleet neljä rikosta tapahtuivat Nurmijärvellä. Saman tekijän epäillään syyllistyneen samanlaisiin tekoihin myös viime vuonna Klaukkalassa.

– Tapauksista on käyty luonnollisesti huolestunutta keskustelua sosiaalisen median alustoilla. Tiedossamme ei ole muita epäiltyjä eikä tutkittavana olevissa tapauksissa ole viitteitä siitä, että kyse olisi muusta, kuin yhden henkilön aiheuttamasta ilmiöstä, Murto toteaa tiedotteessa.