Justin Timberlaken pidätyskuva julkaistiin – tuomittiin vuoden ajokieltoon rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Timberlake pidätettiin tiistaina 18. kesäkuuta New Yorkissa Sag Harborissa. Mies oli ajanut autoa päihtyneenä alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän oli myös rikkonut liikennesääntöjä ja vaarantanut liikennettä olemalla pysähtymättä stop-merkin taakse eikä hän pysynyt omalla kaistallaan.

Justin Timberlake oli juonut ystäviensä kanssa alkoholia American Hotel -baarissa. Kun hänet pysäytettiin poliisin toimesta, hän kieltäytyi puhallustestistä. Poliisi teetti miehellä jaloillaan tehtävän kokeen, jota poptähti ei humaltuneena läpäissyt.

Nyt Daily Mail -sivusto on saanut poliisilta käsiinsä miehen pidätyskuvan, jossa nähdään, että Justin Timberlaken silmät punoittavat. Poliisin mukaan miehen silmät olivat pysätyshetkellä punaiset ja lasittavat ja hän tuoksui vahvasti alkoholilta, minkä lisäksi hänen puheensa sammalsi.

Heti pidätyspäivänä mieheltä evättiin ajo-oikeus New Yorkissa vuoden ajaksi. Poptähden asiaa käsitellään oikeudessa uudelleen 26. heinäkuuta, jolloin Timberlake saa lopullisen tuomionsa.