85-vuotias Taru sormusten herrasta -tähti kiidätetty sairaalaan – putosi teatterin lavalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen näyttelijälegenda Ian McKellen joutui maanantaina sairaalaan Lontoossa. 85-vuotias McKellen putosi lavalta Noël Coward -teatterissa Player Kings -esityksen aikana. BBC:n mukaan näyttelijä on kuitenkin hyvässä kunnossa.

Onnettomuus tapahtui näytelmän taistelukohtauksen aikana McKellenin harha-askeleen seurauksena. Esitys jouduttiin keskeyttämään, ja sali tyhjennettiin yleisöstä. Näyttelijä kiidätettiin sairaalaan.

Teatterin tiedottajan mukaan McKellenin odotetaan toipuvan onnettomuudesta nopeasti. Hänen odotetaan palaavan lavalle jo keskiviikkona. Player Kings sai ensi-iltansa huhtikuussa.

Ian McKellen aloitti uransa näyttelijänä 1960-luvulla. Niin teatterin lavalla, valkokankaalla kuin televisiossakin esiintynyt tähti tunnetaan muun muassa Gandalfin roolista Taru sormusten herrasta -elokuvasarjassa ja Magneton roolista X-Men-elokuvissa. Viime vuosina McKellen on näytellyt teatterin ohella muun muassa elokuvissa Cats ja The Critic.