Antti Tuisku alastomana saunakuvassa – hellyttävää seuraa lauteilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maamme suurimpiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku jätti taannoin keikkakiertueet ja esiintymislavat, kun hän ryhtyi keskittymään täysipainoisesti hyvinvointiin ja liikuntaan. Hänellä on tavoitteena nousta huippu-urheilussa suomalaisten kärkikaartiin.

Hiihtoa nykyisin ihan tosissaan treenaava suosikkilaulaja on nyt julkaissut juhannuksen kunniaksi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän makoilee alastomana juhannussaunan lauteilla. Hänellä on lauteilla ihastuttavaa seuraa, sillä mukana on suurikokoinen mustaturkkinen koira.

– Parhaat aallot on kakkospäivän surffailussa. Niinku ilmeestä näkee, Antti Tuisku kirjoittaa päivityksensä yhteydessä.

Taannoin Antti Tuisku perusti uuden hiihtoseuran, jonka nimi on AT Ski Team. Mies on perustanut hiihtoseuralle jo oman Instagram-kanavan, jossa heidän toimintaansa voi seurata. Ensi vuonna Tuiskun on määrä osallistua jo vakavissaan hiihtokilpailuihin.