Ice Cube esti koripallolegendan kappaleen julkaisun – paljasti nyt syyn

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Shaquille ”Shaq” O’Neal tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista. Tähti kokeili suosionsa huipulla siipiään myös muilla osa-alueilla, kuten musiikin parissa. Hän julkaisi 1990-luvulla useammankin hiphop-albumin.

Shaq ja räppäri Ice Cube keskustelivat The Big Podcast -podcastissa kappaleesta, jota koripalloilija ei päätynyt julkaisemaan. Levyä tuottanut Ice Cube ei pitänyt hyvänä ideana sitä, että NBA-tähti oliis julkaissut That’s Gangsta -nimisen kappaleen.

– Cube tuotti yhtä levyistäni ja laittoi minut studioon Dr. Dren kanssa. Tein kappaleen nimeltä That’s Gangsta. Cube kuuli sen ja totesi: Ei, emme julkaise tätä, Shaq paljasti.

– Hän sanoi: Shaq, sinä pelaat Lakersissa. En halua, että puhut mitään gangstailusta, Shaq jatkoi.

– Shaq on kova räppäri, mutta levy ei sopinut mielestäni hänen brändiinsä. Hän on enemmän kuin gangsta. Miljoonat ihmiset rakastavat häntä, lapset rakastavat häntä. Hän oli jo tehnyt sen selväksi. Miksi mennä taaksepäin, kun olet jo edellä? Olet jo kaikkien tuntema nimi, Ice Cube kertoi.

Shaqin mukaan päätös oli lopulta oikea. Koripalloilijan mukaan hän oppi pysyttelemään aitona itsenään sen sijaan, että olisi esittänyt jotain muuta.