Vuosikymmeniksi vankeuteen tuomitun 70’s Show -tähden ex-vaimo löysi uuden miehen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harras skientologi ja 70’s Show -televisio-ohjelman tähti Danny Masterson on tuomittu 30 vuoden pituiseen vankeusrangaistukseen. Näyttelijä sai tuomion kahdesta raiskauksesta. Mastersonin vaimo Bijou Phillips haki avioeroa alle kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Masterson todettiin syylliseksi. Nyt Bijoulla on uusi mies.

Bijou Phillips toi uuden poikaystävän Jamie Mazurin Pride-festivaaleille kanssaan. Nainen on löytänyt uuden rakkauden Danny Mastersonista eroamisen jälkeen. Page Sixin mukaan pariskunta oli näyttänyt onnelliselta. Pariskunta havaittiin aiemmin samana päivänä kävelemässä Central Parkissa ja pitelemässä kädestä toisiaan kiinni.

Viime viikolla heidät havaittiin yhdessä Chateau Marmont -hotellissa Los Angelesissa. Aiempien lehtitietojen mukaan Phillips ja RE/DONE-perustaja Mazurin tapasivat yhteisen ystävän kautta. Phillipsin ystävä Alessandra Ambrosio oli nimittäin 10 vuotta kihloissa Mazurin kanssa, mutta he erosivat vuonna 2018.

Phillips haki nopeasti avioeroa Danny Mastersonista vain viikkoja tuomion jälkeen. Näyttelijäpariskunnalla on yhdeksänvuotias tytär Fianna. Lisäksi nainen halusi suojella omaisuuttaan.