Kannabiksesta apua naisten orgasmeihin – helpottaa hetkeen heittäytymistä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Uusi tutkimus on paljastanut, että kannabista ennen intiimiä kanssakäymistä käyttävät naiset saavat orgasmin 50 prosenttia tavallista vaivattomammin. Syy löytynee THC:stä, joka on marihuanan tärkein psykoaktiivinen yhdiste ja auttaa rentoutumaan. Nautinnon huippu lähtee liikkeelle aivoista, jotka on pystyttävä heittämään hetkeksi narikkaan, mikäli mielii saada koko vartaloa vavisuttavaa nautintoa.

Pohjoiscarolinalaisen ryhmän tekemä tutkimus viittaa siihen, että naisten orgasmikyvyn paraneminen kannabiksen käytön jälkeen ohtuu todennäköisesti siitä, että huumeen käyttö rentouttaa ja lisää heidän halujaan. Yli 70 prosenttia tutkimukseen osallistuneista sekä miehistä että naisista kertoi seksuaalisen tyytyväisyyden lisääntyneen kannabiksen käytön jälkeen.

– Kannabiskäytöllä on yleensä positiivinen vaikutus seksuaalisessa toiminnassa ja tyytyväisyydessä sukupuolesta tai iästä huolimatta. Tulosten perusteella kannabis saattaa auttaa vähentämään sukupuolten välisiä eroja nautinnossa, Journal of Cannabis Research -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa sanotaan.