Kimi Räikkönen yllätti ihastuttavassa perhekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen kiitää aktiivisesti ympäri maailmaa formulasirkuksen kanssa, ja vapaa-ajalla hän valmentaa poikaansa tulevaksi formulamestariksi. Kiirettä siis riittää, mutta samalla Kimi ehtii antaa perheelleen arvokasta aikaansa. Nyt hänet on nähty onnellisessa perhekuvassa.

https://www.instagram.com/p/CAPk5m_hCOc/

Räikkösen perheen molemmat vanhemmat julkaisivat kuvia Rianna-tyttärensä synttäreiden kunniaksi. Tytär täytti kolme vuotta, ja perhe juhlisti sitä luonnollisesti ilmapallolla ja nykyaikaan tyypilliseen tapaan sosiaalisen median valokuvalla. Kimin fanit huomasivat nopeasti yllätyksekseen, että Räikkönen hymyili kuvassaan.

https://www.instagram.com/p/CAPfOSZHUES/

Viime kesänä Kimi nähtiin hurjalla nettivideollaan kiipeämässä talonsa seinässä olevaa palkkia pitkin useiden metrien korkeuteen pelkät uimahousut jalassaan. Sen jälkeen hän suoritti hurjapäisen hypyn suoraan uima-altaansa keskelle. Videonsa yhteydessä Räikkönen totesi lyhyesti ”Monkey business”. Vauhdikas vesi-iloittelu ei ollut Kimille mitään uutta, mutta monella muulla olisi voinut mennä niin sanotusti pupu pöksyyn vastaavassa tilanteessa.