Kauppojen pakastehyllyjen pizzavalikoima täydentyi taannoin yllättävällä uutuustuotteella. Eräs tuttu ruokavalmistaja lanseerasi kauppoihin nimittäin yllättäen tiramisu-pizzan.
Kyseessä on ainakin toistaiseksi vain rajoitetun ajan myynnissä oleva juhlapizza. Jälkiruokapizzassa rapea pizzapohja yhdistyy kahvikerman ja mascarpone-juuston makuun. Täytteisiin kuuluvat Amarettini-keksinpalaset ja kaakaojauhe.
Ristorante on aikaisemminkin lanseerannut pakastepizzoja, joiden täytteet eivät ole aivan perinteisimmästä päästä.
Aiemmin kalapuikkopizzaa
– Esimerkiksi 90-luvulla valikoimassa oli Ristorante Pasta -pizza, jonka päällä oli pastaa. Bianca Prosciutto Patata -pizzassa oli perunalastuja, ja Würstel e Patatine yhdisti pizzan ja nakinviipaleet. Ristorante-fanit ympäri maailmaa innostuivat erityisesti pari vuotta sitten lanseeratusta kalapuikkopizzasta, kertoo tiedotteessa Katariina Iivonen Dr. Oetker Suomen markkinoinnista.
Pakastepizzat rantautuivat Suomeen 1990-luvulla. Uunissa lämmitettävien valmispizzojen suosio on edelleen suurta.
Tiedotteen mukaan pakastepizzoja myydään Suomessa vuosittain yli 40 miljoonaa kappaletta mozzarella-pizzan ollessa suomalaisten suosikki.
Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.
Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten pizza tai laajemmin aihealueesta Ruoka Viihdeuutiset.