Oletko aina säilyttänyt banaaneja väärin?

Lifestyle
Kirjoittaja: , toimittaja Ilmoita virheestä, Tietoa meistä
Toimitusperiaatteet

Hedelmien säilyttäminen kotioloissa voi joskus olla hieman haasteellista, mutta oikealla tavalla toimittaessa niiden ikää voidaan pidentää usein huomattavasti. Eräs nopeasti kotona ylikypsäksi menevä hedelmä on banaani, jonka paras syömishetki on ruskeiden pilkkujen ilmestyessä pintaan.

MAINOS ALKAA
MAINOS LOPPUU
Kuva: Stara
Kuva: Stara

Monet eivät ole todennäköisesti olleet tietoisia, että banaanin säilyvyyttä voidaan pidentää hyvin pienellä toimenpiteellä jopa 3 – 5 päivää tavallisesta. Keino on hyvin yksinkertainen, sillä siinä banaanitertun kantojen ympärille kiedotaan kelmua. Oheisessa kuvassa selviää oikea toimintatapa.

Voit halutessasi lukea Starassa myös lisää juuri tähän artikkeliin liittyvistä teemoista ja aiheista, kuten tai laajemmin tästä aihealueesta Lifestyle -osioistamme.