Super Mario Bros -elokuvaan huikea tähtikaarti: ”Chris Pratt, , Seth Rogen, Anya Taylor-Joy…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nintendon maskotti ja useista peleistä tuttu italialainen putkimies Super Mario on loikkaamassa valkokankaalle. Nintendo, Universai Pictures ja Illumination -studiot työstävät parhaillaan Super Mario Bros. -peleihin perustuvaa elokuvaa, joka toteutetaan tietokoneanimaation voimin.

Nyt uuden Super Mario Bros. -elokuvan nimekäs ääninäyttelijäkaarti on julkistettu. Super Mariota näyttelee Chris Pratt, prinsessa Peachia Queens Gambit -tähti Anya Taylor-Joy ja Luigia It’s Always Sunny in Philadelphia -komediasarjasta tunnettu Charlie Day. Bowser-pahiksen äänenä toimii Jack Black ja Donkey Kongia esittää puolestaan Seth Rogen.

Muissa äänirooleissa elokuvassa ovat muun muassa Keegan-Michael Key, Fred Arisen, Kevin Michael Richardson, Sebastian Maniscalco ja Charles Martinet. Super Marion luoja Shigeru Miyamoto kuvaili Cnet-sivuston mukaan Nintendon tekevän elokuvaa varten tiivistä yhteistyötä Illumination-animaatiostudion kanssa. Aaron Horvarthin ja Michael Jelenicin ohjaaman elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 21. joulukuuta 2022.