Chrissy Teigen esitteli uuden perheenjäsenen somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keittokirjailijana ja mallina tunnettu Chrissy Teigen jakoi hänen Instagram-kanavallaan taannoin kuvia, joissa nähdään miten he vierailivat John Legendin ja heidän neljän lapsensa kanssa luonnontieteellisessä museossa. Pariskunta on viime aikoina viettänyt paljon aikaa lasten kanssa ja keksinyt hauskaa tekemistä perheenä.

Chrissy Teigen jakoi nyt kuvia sosiaalisessa mediassa hänen viimeaikaisista kuulumisistaan. Kuvasarjassa nähtiin myös videoita, joilla esiintyvät perheen lapset. Yhdellä videolla päästään näkemään myös perheen uusin tulokas.

Videolla nähdään miten suloisesti pieni Esti-tytär leikkii kissan kanssa. Chrissy Teigen valvoo leikkejä vieressä ja saa kuvattua videolla myös hellyttävän hetken, jolloin pikkuinen nostaa kissan syliinsä ja lähtee kantamaan kissaa muualle sylissään kuin vanha tekijä.