Jenni Vartiainen on Miss Pop 2009 – Suomen kaunein poptähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulaja Jenni Vartiainen on valittu jo neljännen kerran Suomen kauneimmaksi naispoppariksi Stara-viihdelehden järjestämässä Miss Pop® -äänestyksessä. Vuosittainen äänestys järjestettiin nyt kahdeksannen kerran.

Jenni Vartiainen piti kärkisijaa hallussaan ylivoimaisesti koko äänestyksen ajan, ja hän saikin lopulta peräti 40 prosenttia annetuista äänistä. Anna Abreu antoi Jennille hyvän vastuksen, mutta joutui lopulta tyytymään toiseen sijaan 20 prosentin äänimäärällään.

Vartiainen voitti äänestyksen nyt jo neljännen kerran, sillä hän on myös vuosien 2003, 2007 ja 2008 Miss Pop, eli Suomen kaunein poptähti. Ääniä annettiin yli 12.000 kappaletta. Kolmanneksi sijoittui tuore poptähti Chisu, joka sai 11prosenttia äänistä. Viiden kauneimman suomalaisen poptähden joukkoon sijoittuivat myös Kristiina Brask ja Anna Puu.

Miss Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naisartistista. Voittajan päättävät Stara-viihdelehden lukijat. Seuraavaksi kisataan maan komeimman miesartistin Mister Pop 2009 -tittelistä. Viime vuonna voiton vei Idols-tähti Koop Arponen.

Stara on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. 15 – 30 -vuotiaille suunnattu julkaisu tavoittaa yli 350.000 eri lukijaa kuukaudessa. Miss Pop® ja Mister Pop® ovat Stara Media Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Miss Pop 2009 tulokset