Neon2 : Hattu täynnä tähtiä

Albumit · Stara.fi

90-luvun artistit ovat joukolla julkaisseet vanhaa tavaraa uusissa paketeissa. Perässä hiihtää tietenkin myös junttipopin mestari Neon2. Hattu täynnä tähtiä on sisältää 18 kappaletta, joista suurin osa on jo kansalle tuttuja. Mukana on toki pari uuttakin viritystä.

Kieltämättä levyä kuunnellessa tulee paljon muistoja mieleen, mutta samaan tunnelmaan pääsee monen muunkin bändin levyjä kuunnellessa. Onneksi. Levyä kuunnellessa on toki mukava lukea kundien kertomuksia jokaisen biisin syntyhistoriasta. Kieltämättä mielenkiintoisia tarinoita.

Levyltä löytyy myös coveri kappaleesta Sorry Seems To Be The Hardest Word, jota on coveroitu ahkerasti jo vuosien ajan ulkomaisten bändien toimesta. Levy-yhtiön tiedotteen mukaan tämän levyn teon motiivina on lähinnä hauskanpito., mutta itse veikkaisin motiiviksi kuitenkin rahastusta.

Vaikka levylle on koottu ”parhaat kappaleet”, siltä puuttuu yksi olennainen viisu. Nimittäin yhtyeen paras kappale Supernova on jostain syystä jäänyt pois tältä kokoelmalta. Toivottavasti se ei anna kuitenkaan syytä julkaista toista kokoelmaa.

Pisteet 1/5