Nylon Beat : Hyvää Uuttavuotta Live

Albumit · Stara.fi

Vuodenvaihteessa lopettanut Nylon Beat palailee levyhyllyihin vielä kerran. Nyt julkaistaan Maestron lavalla 31.12.2003 nähdyn viimeisen keikan livelevy ja DVD – yhdessä paketissa. Lisäksi kansilehdessä on muutama sivua tarinaa tien päältä.

Levyllä lähdetään heti vauhdilla liikkeelle. Satasen laina kuulostaa erittäin groovaavalta. Onhan taustalla maan osaavimpia muusikoita. Samaa rataa jatkaa tyttöjen ensimmäinen single, vuonna 1995 julkaistu, Oot kuin karkkia mulle. Erittäin hienon kuuloista tavaraa. Samoissa tunnelmissa mennään koko levyn ajan.

Levylle on jätetty myös Erinin ja Jonnan spiikit, jotka tuovat rutkasti lisäfiilistä kotikuunteluun, varsinkin kun kyseessä oli yhtyeen viimeinen keikka. Erityisesti Rakastuin mä looseriin & Like A Fool, Jos ja Viimeinen aiheuttavat kylmiä väreitä…

Tällä levyllä ei ole materiaalia säästelty. Musapuolella on peräti 19 yhtyeen parasta biisiä ja DVD:llä 11 musiikkivideota, pari livevetoa ja muutama tv-mainos.

Tämä levy tuo lähes jokaiselle suomalaiselle muistoja vuosien varrelta. Tässä on Nylon Beatin faneille täydellinen paketti musiikkia ja DVD-musiikkivideoita. DVD:lle olisi tosin vielä kaivannut haastatteluja ja muuta erikoismateriaalia… Silti täydet viisi pistettä!

Pisteet 5/5