Re:play : Suomi Mania 2

Albumit · Stara.fi

Päivän trendinä on tehdä kaikesta mahdollisesta musiikista danceversioita. Joskus niissä onnistutaan hyvin, joskus huonommin. Re:play : Suomi Mania 2 edustaa tässä sarjassa alempaa keskitasoa.

Levyllä on 18 uutta casio-soundeilla tehtyä versiota tutuista kotimaisista hiteistä. Biisejä on napattu laajalla skaalalla Apulannasta Nylon Beatiin ja Don Huonoista Neon 2:een. Lisäksi levyllä on 10 joululaulua dance-versioina.

Biiseistä kuulee heti, että ne on tehty liukuhihna-periaatteella ilman sen suurempaa miettimistä. Halpissoundeja ja soundikuvioita riittää. Jokainen biisi on toistensa kopio vokaaleja ja joitain tuttuja melodioita lukuun ottamatta.

Levyn parhaimmistoa edustaa Anna Erikssonin Kaikista kasvoista, koska siihen on nähty hieman vaivaa ja muokattu alkuperäistä viisua. Neon 2:n Kemiaa -biisissä pojat on korvattu naisvokaaleilla, heh heh.

Levyn idea on kyllä hyvä, mutta toteutus jää puolitiehen varsinkin soundien puolesta. Siitä huolimatta tällekin tavaralle on kyllä ostajansa.

Pisteet 2/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat