Usher : Confessions (Special Edition)

Albumit · Stara.fi

Usherin Confessions on ollut yksi viime vuoden puhutuimmista albumeista maailmalla. Eikä turhaan. Valittiinhan se Billboardin gaalassa vuoden parhaaksi levyksi.

Vaikka levyllä ei ainakaan suomalaisittain ole hurjaa määrää ykköshittejä, se on silti kokonaisuutena upeaa kuultavaa. Toki aloitusraita Yeah! saa polvet nousemaan. Yeah! valittiin äskettäin vuoden parhaaksi kappaleeksi samaisessa Billboardin gaalassa.

Muita upeita biisejä ovat mm. Caught Up ja nimikkokappale Confessions, josta Special Editionilta löytyy kolme erilaista versiota. Extrabiisinä mukana on myös My Boo, jossa on vierailee Alicia Keys.

Tämä levy on parhaimmillaan rauhallisissa koti-illoissa laadukkaana taustamusiikkina. Parasta rhythm and bluesia, siis samaa sarjaa Alicia Keysin tuoreimman levyn kanssa. Viisi pistettä!

Pisteet 5/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat