D’Sound : Doublehearted

Albumit · Stara.fi

Norjalainen D’Sound -kolmikko on valloittanut tähän mennessä jo Norjan hittilistat. Kevyt, melodinen radiopop toimii yhtä hyvin myös Suomessa ja Stara.fi veikkaakin tästä yhtyeestä Lene Marlinin manttelinperijää radiosoiton saralla.

Doublehearted -albumi sisältää upeita pop-viisuja, joista tulee takuulla hyvä mieli. Aloitusraita Do I Need A Reason antaa positiivisen alun muutenkin leppoisalle levylle.

Leppoisa -sana kuvaa tätä levyä parhaiten. Hyvin soundaavaa poppia levyn täydeltä. Vokalisti Simone kuulostaa hyvältä ja kundien musisointi saa taustatkin groovaamaan. Kevyesti tietenkin. Välillä mennään jo jazzin ja popin rajamaille.

Dancing Into The Moonlight on tunnelmallinen raita. Biisin pitkät kaiutukset ja rauhalliset soundit saavat kuulijan unenomaiseen tilaan. Myös kertosäe on suorastaan hypnoottinen.

Levyltä löytyy 12 kappaletta ja lisäksi vielä peräti 6 remiksiä. 19 biisiä antaa rahalle hyvin vastinetta. Tämä albumi sopii radion lisäksi hyvin myös kotikuunteluun. Bändin laadukkaan popin hyvä fiilis tarttuu ja saa hymyn kasvoille. Stara.fi suosittelee.

Pisteet 5/5