Alcazar : Here I Am

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen Alcazar tunnetaan menevistä tanssihiteistään. Yhtyeen soundi on yleensä ollut erittäin ”disco”, ja biisit ovat olleet toinen toisensa perään ainakin jonkinlaisia hittejä. Uusin sinkku Here I Am on poikkeuksellisesti hidas biisi.

Sinkulta löytyy biisistä englannin-, ranskan- ja espanjankieliset versiot. Itse kappale on ihan kaunis slovari, mutta muuta siitä ei saakaan irti. Peruskauraa peruslaadulla, ja aika mitäänsanomatonta tavaraa.

Sinkulta löytyy myös kuusi remixiä, joissa on sitten hieman enemmän tanssipotkua. Suurta tanssihittiä ei remikseistäkään kyllä löydy.

Pisteet 2/5

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat