Beats And Styles : Two White Monkeys

Singlet · Stara.fi

Beats And Styles -kaksikon uusi single on edellisen albumin paras viisu. Dynamite -tanssitti aikanaan Bomfunkin Raymondin ja kumppaneiden avustuksella hyvin. Toivottavasti uusi lohkaisu Two White Monkeys tulee myös tanssittamaan kansaa yhtä hyvin kun se, ja taannoinen Renegades-hitti.

Biisin lyriikoissa pysytään yltiökornilla linjalla, mutta se toimii tässä viisussa oikein hyvin. Bilefiilistä nostattavia ”sanontoja” riittää. Kappaleen paras osa on kertosäkeen taustalla kilkuttava kasaripiipitys, joka saa väkisinkin hyvälle tuulelle. ”We’re full of stamina…” leppoisaa bilefiilistä.

Sinkulta löytyy myös K-Systemin tuore remix kyseisestä biisistä. K-System on saanut biisiin aimo annoksen tiukkaa dancepaahtoa, jossa on meisinkiä ja tottakai myös handclapit. Mikäli radioversio ei tanssilattialla toimi, niin kannattaa iskeä remix soimaan ja hanat kaakkoon.

Pisteet 4/5