Body Rockers : I Like The Way

Singlet · Stara.fi

Maailmankuulun Dj Eric Morillon Ibizan Pasha-klubissa lanseeraama sinkku on tanssittanut viime aikoina klubikansaa ainakin Britanniassa. Biisi onkin kelpo kamaa tanssilattialle, mutta tuskin siitä lattian täyttäjää ihan heti tulee. Tanssihitiksi se kyllä kelpaa hyvinkin.

I Like The Way -kappaleen voima on sen bassokuviossa, joka on suorastaan hypnoottinen ja saa kyllä jalan polkemaan lattiaa. Ensimmäisen hehkutus-breikin jälkeen kun vauhti taas kasva niin siinä lämpenee jo huonompikin tanssija.

Bassokuvion päälle kasvava ”Heavens On Fire” -heavyskitta tuo biisiin lisää virtaa, joskin tuon osaston skittajutut ovat jo menneen talven lumia. Levy-yhtiön tiedotteen mukaan biisin tyyli olisi ”Scissor Sisters meets The Prodigy” -osastoa, mistä uskallan olla eri mieltä. Ei tämä nyt The Prodigya ole nähnytkään, mutta toimii silti.

Pisteet 4/5